2018-10-20 06:23:41• hírek • Blikk.hu

Pokoli volt a felesége zaklatójának szemébe nézni

Kasza Tibi őszintén beszélt az elmúlt napok megrázó eseményeiről: immár beazonosították az elkövetőt is.

Mint megírtuk, a népszerű műsorvezető várandós feleségét egy áruházban zaklatta egy perverz férfi. Bár az üzlet biztonsági őrei a boltban azonnal a kismama segítségére siettek, de a parkolóba már nem voltak hajlandóak kilépni, mondván, oda nem terjed ki a hatáskörük, így Tibi halálra rémült felesége teljesen védtelen maradt, támadója pedig újra lecsapott az autónál.

 

A műsorvezető ezt követően azonnal a rendőrséghez fordult, azóta pedig meg is van az elkövető. Tibi és Manker számára aztán jött az újabb nehéz feladat, a felzaklatott kismamának ugyanis fényképről be kellett azonosítania az elkövetőt.

 

„Nem szerettem volna ezzel felzaklatni, de kénytelen volt megtenni. De számomra is pokoli élmény volt a feleségem zaklatójának a szemébe nézni” – mondta a TWN-nek Kasza Tibi, aki nem érti, miért volt szükség erre a tortúrára, ha annak nem lesz eredménye. „Ha ők eddig is sejtették, hogy bűncselekmény hiányában úgy sem lesz nyomozás, akkor nem értem, miért kellett mindezt megtennünk. Miért kellett megnéznie a képét? A történtek ellenére ő továbbra is vígan hódolhat a zaklató hobbijának védtelen nőkkel szemben.”

 

A cikk folytatását a Blikk.hu oldalon a következő linkre kattintva éred el: Folytatás a Blikk.hu-n

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: